064 641 21 60

Brendovi

MyGica™ predstavlja vodeći brend u Kini koji razvija Smart Tv Box uređaje koji Vam omogućavaju sasvim novo iskustvo gledanja TV-a. MyGica™ je globalni brend koji razvija Ultra HD uređaje i koji je prisutan u mnogim državama kao što su Hong Kong, Australia, Thailand, India, Iran, Germany, United States, Mexico, United Kingdom, Argentina, Brazil i od nedavno Srbija
Generalni distributer Sigmax d.o.o

Riitek predstavlja vodećeg proizvođača bezičnih mini tastatura i žiroskopskih daljinskih upravljača za smart televizore i ostale smart uređaje. Kompanija Shenzhen Riitek Technology Co,. Ltd nosilac je mnogobrojnih nacionalnih patenata.
Generalni distributer Sigmax d.o.o

Sardine je relativno mlad brend koji na tržištu Kine postavlja standarde kada je u pitanju razvoj i proizvodnja bluetooth mobilnih zvučnika. Primena nove tehnologije doprinela je razvoju uređaja koji objedinjuje funkcije više uređaja. Tako Sardine zvučnici omogućavaju vam da ih koristite kao spikerfon, kao budilnik, kao sat ili klasičan zvučnik koji lako možete povezati sa bilo kojim smart uređajem, bilo da je reč o tabletu, smart telefonu, smart tv boxom ili vašem PC računaru.
Generalni distributer Sigmax d.oo

RKM kompanija je među prvima koje su razvile Android Mini PC uređaje i koja do dan danas prednjači u kreiranju tržišta digitalnih multimedijalnih mini PC uređaja baziranih na linux i android operativnom sistemu. Usko specijalizovana u segmentu Android Mini PC potrošačke elektronike ova kompanija je svoje mesto pronašla na svetskom tržištu gde svakim danom u sve većoj meri zauzima svoju lidersku poziciju, naročito kada su u pitanju mikro Android Mini PC uređaji veličine prosečnog USB stika. Fokus kompanija je na neprestanom usavršavanju i kvalitetu, što je uređaje kompanije RKM odvojilo od ostalih uređaja na tržištu. Stotine hiljada kupaca širom sveta najbolji su dokaz da ova kompanija ispunjava želje kupaca i uspešno odgovara na njihove zahteve.
Generalni distributer Sigmax d.o.o

SJCAM je brend koji je za samo dve godine ušao među sam vrh proizvođača kamera za ekstremne sportove i prateće opreme. Danas SJCAM stoji rame uz rame sa brendovima GoPro i Sony i odlikuje ga najbolji odnos cena / kvalitet. Za skoro 3x manje novca dobićete kameru koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim niti razočarati. Inovacija u oblasti novih materijala i inžinjerski tim spreman da odgovori tehnološkoj revoluciji, garant su da će ovaj brend u budućnosti izbacivati sve kvalitetnije i naprednije kamere.
Distributer Sigmax d.o.o